Je foto op hout

Leg je mooiste herinnering vast op hout! Je foto op hout geeft een prachtige en unieke weergave van je foto. Je foto op hout wordt rechtstreeks geprint op duurzaam en FSC gecertificeerd hout. Wij printen niet met witte inkt, hierdoor zal al het wit in de afbeelding de natuurlijke kleur van het hout hebben. Dit geeft een prachtig en warm effect. Daarnaast zijn de inkten transparant hierdoor heeft jouw foto op hout een zichtbare en voelbare houttekening.

Je foto op hout wordt zorgzaam op maat verpakt zodat deze onbeschadigd bij je thuis wordt afgeleverd. Naast standaardformaten kunnen wij de prints op hout op maat leveren. Informeer hiervoor bij onze klantenservice. In de regel is dit product binnen 5 werkdagen verzendklaar.

 

Veilig betalen, op de manier die jij wilt

Binnen 5 dagen verzendklaar

Voordeligste aanbieder in Nederland

in fotokwaliteit geprint

tevredenheidgarantie

5 Jaar garantie

Een print op echt hout is iets heel anders. Heel mooi dat ze het voor elkaar krijgen dat de houten struktuur gewoon zichtbaar blijft. Een echte aanrader!
schreef op 2015-09-30 13:57:39
Judith
Niet gedacht dat het zo mooi zou zijn. De foto van mijn dochter in het gras geeft een mooi natuurlijk effect.
schreef op 2014-12-21 13:57:22
M. Jansen
De kleuren zijn inderdaad uitstekend, het diepte-effect is goed. Ook de afwerking vind ik mooi, ik zal zeker nog meer bestellen.
schreef op 2014-11-19 13:57:45
Chantal H.